Meerdaagse excursie naar Bretagne van 6 tot 13 april 2020 | SWG - De Belgische StrandWerkGroep

Nieuws

Meerdaagse excursie naar Bretagne van 6 tot 13 april 2020

Toegevoegd op 2019-09-01 19:36:51 door Ameye, Tom
In 2020 organiseert de Strandwerkgroep een meerdaagse excursie naar La Turballe in Bretagne
We trekken in 2020 naar het zuiden van Bretagne, meer bepaald naar La Turballe, niet ver van Piriac, een van onze vroegere bestemmingen. We verblijven in een villadorp dat deel uit maakt van de organisatie VVF Villages. Het logement bestaat uit afzonderlijke huisjes met eigen toilet en badkamer. De koppels logeren in een eigen huisje. De singels logeren met drie in een gemeenschappelijk huisje, ieder met eigen kamer maar gedeeld sanitair. Er is rechtstreekse toegang tot het strand, een zwemdok, parking, WiFi, een zaal met de nodige tafels.
We logeren in vol pension, wijn bij de maaltijden is inbegrepen. Ook inbegrepen zijn beddengoed, handdoeken, kuisen van de kamer.
Het vervoer is niet in de prijs inbegrepen en dient door de deelnemers zelf georganiseerd te worden (carpooling).
Eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers kan niet verhaald worden op de Strandwerkgroep. Wees daarom in orde met uw eigen familiale verzekering burgerlijke aansprakelijkheid.
De deelnemers dienen zich te houden aan de gedragscode voor leden van de SWG.
Neem een kijkje op de website: https://www.vvf-villages.fr/villages-vacances/vacances-la-turballe-vvf-villages.html
De deelnameprijs bedraagt 425 euro per persoon (7 nachten)
Inschrijven kan door 425 euro over te schrijven op de rekening: op naam van "De Strandwerkgroep België", rekeningnummer BE14 9733 6721 7883 (Opgepast is een NIEUW rekeningnummer), BIC ARSPBE22, p/a Floris Verhaeghe, Torhoutstraat 124, 8610 Kortemark, Gelieve te vermelden "La Turballe 2020".
De inschrijvingen worden afgesloten op 15/2/2020.
Je inschrijving bevestigen per e-mail aan jeanpaul.vanderperren@telenet.be. Ook vermelden of je een speciaal dieet wenst.
Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met de bovenstaande voorwaarden.


[Overzicht] [Login]