Meerdaagse Excursie 2019 - Cotentin kust en Chausey eilanden | SWG - De Belgische StrandWerkGroep

Nieuws

Meerdaagse Excursie 2019 - Cotentin kust en Chausey eilanden

Toegevoegd op 2018-10-03 14:30:20 door Tom Ameye
Volgend jaar gaat de meerdaagse naar Normandie, met logement te Granville. Het is een mooie gevarieerde kust, zandstranden, rotsen, met als hoogtepunt de excursie(s) naar de Chausey eilanden. De stad Granville is ook zeker een bezoekje waard.
We verblijven in het Centre Nautique Regional Granville van 17 tot 23 april op basis van vol pension. We verbleven daar ook in 2007.
We hebben voorlopig een optie genomen voor 35 personen met 10 kamers van 2 personen, de rest van de kamers is voor 3 of 4 personen. Er is steeds één sanitair (douche, wc, lavabo) per 2 kamers.

De prijs bedraagt 350 euro per persoon. Hierin zijn begrepen:
- alle maaltijden, van avondmaal op 17/4 tot en met middagmaal (lunchpakket) op 23/4.
- de maaltijden worden verstrekt onder de vorm van self service en bestaan uit een voorgerecht, keuze tussen twee hoofdschotels, kaas en dessert. Sommige dagen nemen we een pic nic mee.
- drank bij de maaltijden (wijn, cider, water, koffie, thee bij het ontbijt)
- 6 overnachtingen (beddengoed is voorzien)
- gebruik van lokaal/aquarium.
- gratis WiFi
- verblijftaks

Gelieve bij inschrijving ook te vermelden of je vegetarisch wil eten en of je een speciaal dieet volgt.
We maken een of twee excursies naar de Chausey eilanden, in functie van de grootte van de groep kunnen we van een groepstarief genieten. Reken op ongeveer 23€ heen en terug. Later daarover meer.
Het vervoer is niet in de prijs begrepen en dient door de deelnemers zelf georganiseerd te worden (carpooling).
Eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers kan niet verhaald worden op de Strandwerkgroep. Wees daarom in orde met uw eigen familiale verzekering burgerlijke aansprakelijkheid.

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan per e-mail aan JP Vanderperren, jeanpaul.vanderperren@telenet.be en meteen 350 euro per persoon over te schrijven op rekening BE19000149342412 op naam van
De Strandwerkgroep Belgie
p/a Floris Verhaeghe, Tourhoutstraat, 124,
8610 Kortemark
met de vermelding "Granville 2019".

Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden. De inschrijvingen worden afgesloten op 17 februari 2019.
 


[Overzicht] [Login]