SWG - De Belgische StrandWerkGroep

Meerdaagse excursie naar Bretagne (Piriac) - maandag 16 september t/m maandag 23 september
We trekken in 2024 naar het zuiden van Bretagne, meer bepaald naar Piriac-sur-Mer, een van onze vroegere bestemmingen. We verblijven in een villadorp dat deel uit maakt van de organisatie VVF Villages, een organsatie waar we goede erveringen mee hebben. Het logement bestaat uit kamers van twee personen met eigen toilet en badkamer. Er zijn 6 éénpersoonskamers ter beschikking. Er is een optie genomen voor 30 personen.   Het strand bevind zich op 500m van het logement. Er is eveneens een overdekt zwembad, parking, WiFi en een zaal met de nodige tafels. We logeren in vol pension, wijn bij de maaltijden is inbegrepen. Eén avond is een speciale maaltijd voorzien, reeds in de prijs verrekend , met mogelijkheid voor fruits-de-mer voor de liefhebbers. Voor de fruits-de-mer komt er mogelijk een kleine toeslag, afhankelijk van de dagprijs. Koffie, aperitieven, cocktails zijn verkrijgbaar aan de bar en afzonderlijk te betalen. Ook inbegrepen zijn beddegoed, bedden opgemaakt bij aankomst, handdoeken, kuisen van de kamer. We hebben er eveneens een annulatieverzekering bij genomen.   Het vervoer is niet in de prijs begrepen en dient door de deelnemers zelf georganiseerd te worden (carpooling). Eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers kan niet verhaald worden op de Strandwerkgroep. Wees daarom in orde met uw eigen familiale verzekering burgerlijke aanspaarkelijkheid. De deelnemers dienen zich te houden aan de gedragscode voor leden van de SWG   Neem een kijkje op de website van VVF Villages. https://www.vvf.fr/location-vacances/vacances-piriac-sur-mer-vvf-villages.html   Periode: van 16 tot 23 september 2024 dus 7 nachten. De deelnameprijs bedraagt 600 € per persoon en voor een éénpersoonskamer is er een toeslag van 140 €. Indien er minder dan 21 deelnemes zijn wordt de prijs 620 € per persoon daar we dan minder korting krijgen en de algemene kosten, zoals de prijs voor de zaal, dezelfde blijven. Hoe inschrijven: Zo vlug mogelijk, door het inschrijvingsgeld over te schrijven op de rekening op naam van “De strandwerkgroep België”  p/a Floris Verhaeghe, Torhoutstraat, 124, 8610 Kortemark Gelieve te vermelden  PIRIAC 2024 De inschrijvingensperiode wordt afgesloten op 21 JANUARI 2024 !!!!! Je inschrijving bevestigen per e-mail aan  jeanpaul.vanderperren@telenet.be De datum van je mail dient als inschrijvingsdatum, wie eerst komt, eerst maalt. Ook vermelden of je een speciaal diëet wenst en je fruits-de-mer wil.   Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden
Kruiexcursie te Lombardsijde - zondag 20 oktober
Op zondag 20 oktober organiseert de Strandwerkgroep een kruiexcursie aan het strand van Lombardsijde. Bram Conings gaat er voor ons kruien tussen de strandhoofden. Afspraak om 8u30h op de parking aan het einde van de Idyllelaan te Lomardsijde/ Middelkerke.  Laagwater om 10h06 (5 dm LAT = -0.20 mTAW).
Eindejaarexcursie De Panne - zaterdag 21 december
De laatste excursie van onze Strandwerkgroep gaat traditiegetrouw door in De Panne. Afspraak op zaterdag 21 december om 10h00 op het einde van de Dynastielaan. Het laag water komt er om 11h40 (10 dm LAT = +0.31 mTAW). Voor de lunch kunnen we onze picknick nuttigen in het bezoekerscentrum De Duinpanne. Die dag kan je ook gerust je vondsten meenemen om ze samen te determineren.